Zamieszczone przez shado
doświetlenie zakrętów
Zwiń
X
-
Temat stary, ale dla wyjaśnienia.
Nie ma znaczenia jakie są reflektory przeciwmgielne.
Mam Octavie II rok. 2007r. Ambiente
W serwisie włączyli mi doświetlanie bez problemów. Choć co do serwisu to trzeba mieć szczęście i trafić na kompetentnych mechaników... bo osobiście zadzwoniłem do 3 i dopiero w Krakowie w InterAuto (Kocmyrzowska 1A) byli kumaci i włączyli na poczekaniu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marcin0201a w octavi z 2006 r (pazdziernik ) nie bd działało ? i jak sprawdzić tą końcówke modułu?Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Witam wszystkich Forumowiczów jako że jest to mój pierwszy post tutaj. Jestem zainteresowany uruchomieniem u siebie funkcji o której mowa w tym wątku. Przeglądając wszystkie wpisy na ten temat wiem, że powinno być to u mnie możliwe, ponieważ mam auto z listopada 2007 roku (wersja L&K) oraz mam halogeny z matowym dołem we wnętrzu. Zaciekawiła mnie natomiast jedna rzecz. Moje auto ma żarówki halogenu widoczne jak na dłoni, natomiast Octavia stojąca obok mnie na parkingu (po felgach oraz wyposażeniu mogę przypuszczać, iż jest to wersja Elegance) ma żarówkę halogenu niewidoczną tzn zasłoniętą takim plastikiem (nasadką na żarówkę). Mam nadzieję, że nie zagmatwałem tego za bardzo i rozumiecie o czym mówię I stąd moje pytanie. Czy tym właśnie różnią się halogeny z możliwością doświetlania od tych bez tej opcji ? I czy na terenie Łodzi znalazłby się ktoś kto ewentualnie mógłby mi zakodować tę funkcję ?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Jeśli chodzi o spota to przyznam szczerze, że ciężko u mnie z czasem dlatego jeżeli to możliwe wolałbym zgadać się z kimś z forum kto potrafiłby to zakodować i jest z Łodzi oczywiście. Naturalnie jestem gotów ponieść wszelkie koszta całej tej operacji bo wiem, że gdybym pojechał do ASO to albo (co bardziej prawdopodne) usłyszałbym, że nie da się tego zrobić albo by się dało ale za cenę z kosmosu Druga sprawa to gdyby ktoś mógł odpowiedzieć na moje wątpliwości dotyczące wyglądu tych halogenów - byłoby super. Z góry dzięki.
Komentarz
-
-
neo007303, napisz do tego kolegi: http://forum.octaviaclub.pl/profile....rofile&u=12665Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez neo007303Druga sprawa to gdyby ktoś mógł odpowiedzieć na moje wątpliwości dotyczące wyglądu tych halogenów - byłoby super. Z góry dzięki.
- matowym spodzie odbłyśnika,
- żarówce niczym nie osłoniętej,
- wybitym symbolu homologacji z literą "K".
M.666 4U
Komentarz
-
-
Panowie potrzebuje szybkiej porady bo mam wyjęte lampy i chce wymienić żaróweczki i teraz jakie na drogowe czy OSRAM Cool Hyper 5000k czy tungsramy megalight + 90% a może PHILIPS H1 X-TREME VISION +100% dodam ze mam H1 , a jeszcze to samo pytanie tylko do świateł przeciw mgielnych tylko jakie te żarówki bo ja już nie wiem :|http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=53207 Octavia I 1.9TDI
Komentarz
-
Komentarz